Днес в сутрешните часове на места в Западна България все още

...
Днес в сутрешните часове на места в Западна България все още
Коментари Харесай

Леко покачване на температурите, дъждът спира

Днес в утринните часове тук-там в Западна България към момента ще има превалявания от дъжд, само че те ще спрат и още преди обяд облачността от запад-югозапад ще стартира да се раздира и понижава, като до вечерта ще намалее и над Източна България. В следобедните часове над планинските региони от Западна България ще се развие купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб и сдържан източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София 14-15°.

Над планините ще бъде има забележителна облачност и на обособени места ще превалява дъжд, над 1800-2000 метра - сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, само че ще остане без дъжд. Вечерта облачността ще намалее. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 14°-15°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР